Nieuws

15-05-2023 ~ Beachhandbal

We gaan weer beginnen!! De dagen worden langer en we zien dat het zonnetje steeds meer tevoorschijn komt. En dan begint het toch wel weer te kriebelen. Gelukkig is het zover en mogen we weer gaan beachhandballen!

Saturnus'72 is al redelijk wat jaren bezig met beackhandbal. Waar we dit eerst deden op het strand van Rockanje of op geïmproviseerde veldjes ergens in het park, is dat al enige jaren niet meer nodig. Saturnus '72 beschikt sinds 2020 over haar eigen beachhandbalveld!

.

Wat beachhandbal anders maakt dan ‘gewoon’ handbal is dat het veel sneller gaat, er kunnen dubbele punten gescoord worden en uiteraard is het op het zand. Maar vooral de gezelligheid op en om het veld maakt van beachhandbal altijd een feestje. Er is geen toernooi of wedstrijd waarbij de muziek niet net een tandje harder staat dan gebruikelijk, waar de tap rijkelijk vloeit en ook de BBQ staat eigenlijk bijna altijd aan.

Nu het zonnetje meer gaat schijnen gaan we ook bij Saturnus’72 weer van start. We bieden trainingen aan op verschillende dagen in de week voor elke jeugdcategorie. (Zie het tabblad trainen voor de trainingstijden)

Ook dit jaar hebben we een NK-team dat mee gaat strijden om deel te mogen nemen aan de Nederlandse kampioenschappen. Verder hebben we een aantal recreatieve teams die naast hun trainingen ook op toernooi gaan en oefenwedstrijden zullen spelen in onze eigen ‘zandbak’. Dit alles onder begeleiding van gecertificeerde beachhandbaltrainers en scheidsrechters.

Elke woensdag is er een speciale beachhandbal avond. Op deze avond maken we er een feestje van om te komen trainen. In de kantine is een wisselend menu verkrijgbaar met broodjes en/of soep. Houd hiervoor de socials in de gaten!

Zien we jou dit seizoen verschijnen op ons beachveld? Je vindt ons op de Kastanjelaan 30 in Ridderkerk. Loop dan langs het asfaltveld of loop eerst even gezellig de kantine binnen.


15-10-2022 ~ AC activiteiten

De komende tijd staan er verschillende AC activteiten gepland. Komen jullie ook?
Vrijdag 4 november: Halloween voor de C-D-E-F jeugd
Maandag 28 november: Sintviering voor de E-F jeugd
Vrijdag 16 december: Kerstbingo
Zaterdag 7 januari: Nieuwjaarsreceptie en Fout-en-Nieuwparty